Gongbad den 17 februari

Gong- djupavslappning med klang och vibrationer

Gongbad måste upplevas för att verkligen förstås! Vissa beskriver det som en själslig massage, andra som djupavslappning och en tredje som meditation. Gong-bad/meditation/avslappning är för dig som vill slappna av, stressa av, släppa på spänningar, uppleva något magiskt med hjälp av gongens klang och vibrationer. Varje konsert är unik precis som varje deltagares upplevelse av den.

Kursledare Johanna Thorén fastnade från första vibrationen för gongen och dess magi och anmälde sig till sin första kurs bara några månader efter första upplevelsen. Hon är utbildad att spela gong genom gongmaster Mark Swan och spelar på en 32” symfonisk gong samt tre tibetanska klangskålar. Johanna är även bla utbildad massage- och friskvårdsterapeut samt mediyogainstruktör.

Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt, gärna lite varmare så du inte fryser. Ha gärna med något du kan lägga för ögonen tex en ögonmask eller halsduk. Du ligger på golvet på en yogamatta under hela upplevelsen.

Klockan: 12.00-13.00.
Den: 17/2
Pris: 150 kr för medlem i Friskis och 200 kr för icke medlemmar, anmälan och betalning sker i receptionen. Begränsat antal platser, 30 st.